Başkan Hiçyılmaz'dan KTO Üyelerine Demokrasi Ve Şehitler Mitingine Katılım Çağrısı

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 7 Ağustos’ta Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan Demokrasi ve Şehitler Mitingine katılmaları için Oda üyelerine çağrıda bulundu.

Başkan Hiçyılmaz'dan KTO Üyelerine Demokrasi Ve Şehitler Mitingine Katılım Çağrısı
Kayseri Ticaret Odası üyelerinin, demokrasi ve milli iradeye sahip çıkarak 15 Temmuz gecesinden itibaren Oda yönetimi olarak SMS yoluyla yaptıkları çağrılara uyduklarını belirten Başkan Hiçyılmaz, “Odamızın 17 bini aşkın üyesinin, hain FETÖ/PDY terör örgütü yapılanmasının kalkıştığı darbe girişiminin karşısında dimdik durmasından dolayı büyük bir onur ve mutluluk duydum. 15 Temmuz gecesinden beri her gece Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla birlikte nöbet tutan kıymetli üyelerimizin, aileleriyle birlikte 7 Ağustos’ta gerçekleşecek Demokrasi ve Şehitler Mitingine katılmalarını arzu ediyorum.” dedi.

Cumhuriyet Meydanı’nda kurdukları çadırda vatandaşlara hizmet verdiklerini ve çeşitli ikramlarda bulunduklarını hatırlatan Hiçyılmaz, “Aralıksız sürdürdüğümüz demokrasi nöbetlerinin taçlanacağı 7 Ağustos tarihinde de Kayseri Ticaret Odası camiası olarak, devletimizin ve milletimizin yanında olacağız. Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu çağrıyla 7 Ağustos tarihinde tüm ülkede meydanlar hınca hınç dolacak. Odamız üyeleri de Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran kitlelerin içinde yerini alacaktır.” diye konuştu.

Başkan Hiçyılmaz ayrıca, demokrasi nöbeti süresince Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Kayseri Ticaret Odası çadırından vatandaşlara yapılan ikram ve hizmetlere katkı sağlayan üyelere bir kez daha teşekkür etti.
Kaynak: İHA