Gencer 'Ayvalık'ın Dört Bir Köşesine Bir Ayda 20 Çocuk Parkı Yapacağız'

Ayvalık Belediyesi sosyal tesislerin yapımına hız verdi. 3 halı sahanın temelinin atılmasından sonra, 20 çocuk parkı ve açık hava fitnes parklarının yapımı devam ediyor.

Gencer 'Ayvalık'ın Dört Bir Köşesine Bir Ayda 20 Çocuk Parkı Yapacağız'
Park Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri, Cunda Adası ve Hamdibey Mahallesi’ndeki çalışmalarını tamamladı ve Ali Çetinkaya Mahallesi Tapu Kadastro Evleri’nin önündeki parkın yapımına başladı.

Yeni parklarda sağlığa zararlı maddeler içermeyen, tamamen doğal malzemeler kullanılıyor. Zemin çalışmaları sırasında, en güvenli yöntem olduğu için, önce beton dökülüyor ve üstü kauçuk malzemelerle kaplanıyor.

Çocuk Parkı yapımı programı hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Rahmi Gençer “Parklarımızın programını merak eden çocuklarımız var. Onların bu haklı heyecanının farkındayım. Hamdibey Mahallemiz ve Cunda Adamızdaki parkımızın yapımını tamamladık. Bir ayda 20 park yapmayı hedefliyoruz. Ali Çetinkaya’ya 3, 150 Evler’e 3, şehir merkezimize 3, Altınova’ya 4, Küçükköy -Sarımsaklı’ya 4, yapacagız. Ayrıca eski devlet hastanesinin önünde bulunan geçmişten günümüze bir çok çocuğumuzun büyüdüğü parkımızı da tekrardan canlandıracağız’’dedi.

Kaynak: İHA