Kartepe Belediyesi Hizmet Binası Temeli Atıldı

Kartepe Belediyesi yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kartepe Belediyesi Hizmet Binası Temeli Atıldı
Kartepe Belediyesi yeni hizmet binasının inşası için temel atma töreni düzenlendi.

Düzenlenen temel atma töreninde konulan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Burada Mayıs ayında sözleşmesi imzalanan, yeni hizmet binamızın temel atma töreni için bir araya geldik. Az sonra dualarla başlatacağımız yeni projemiz hayırlı ve mübarek olsun. Bu mütevazı törenimize katılarak yanımızda olan değerli protokol ve misafirlerimize canı gönülden teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi, ‘Bu bir kararlılığın, istikrarın ifadesidir.’ Biz durmak yok yola devam diye yola çıktık, hiçbir kuvvet de bizi bu yoldan alıkoyamayacak. Kartepe ve Türkiye cazibe merkezi olmaya devam edecektir” dedi.

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan Kaymakamlık binası karşısında projelendirilen Kartepe Belediyesi Hizmet binası 5 bin 790 metrekarelik alanda inşa edilecek. Kaymakamlık binası karşısında yer alacak 3 bloktan oluşacak ve çevresinde dini tesisler gibi sosyal donatıların yer alacağı hizmet binasının mümkün olan en kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile birlikte ilçe protokolünün ve Kartepeliler’in de yoğun ilgi gösterdiği temel atma töreni ile yapımına başlanan yeni hizmet binasının bodrum katında sığınak, mekanik oda, depo alanı, 64 araçlık otopark alanı bulunuyor. Toplam 104 odanın yer aldığı 11 bin 323,90 metrekarelik toplam inşaat alanında bloklara yerleşim de birimlerin işlevselliğine uygun olarak yapılandırılacak.
Kaynak: İHA