Sandıklı Belediye Başkanı Çöl, Yöresel Ürünler Pazarını Gezdi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçeye bağlı köylerden gelen ürünlerin satışının yapıldığı 'Yöresel Ürünler Pazarı'nı ziyaret etti.

Çöl, ilçeye bağlı köylerde organik tarım yöntemi ile yetiştirilen ürünlerin satışının yapıldığı 'Yöresel Ürünler Pazarı'nı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından ilçenin dört bir yanında baraj ve gölet yapılması ile köylerdeki vatandaşların kuru tarımdan sulu tarıma önemli ölçüde geçiş yaptığını belirten Çöl, köyde yaşayan vatandaşların yeni ürünler yetiştirmesiyle yöresel ürünler pazarında çeşitlilik oluştuğunu söyledi.

Çöl, bu açıdan vatandaşlar adına Bakan Eroğlu'na teşekkür ettiğini ifade ederek, 'Yöresel ürünler pazarında her yıl yeni ürünlerle çeşitlendiğini görmek bizleri mutlu ediyor. İlçemiz ve köylerinin her tarafı sayın Bakanımız Veysel Eroğlu tarafından baraj ve göletler ile donatılarak köylerde kuru tarımdan sulu tarıma geçişte önemli bir adım atıldı. Sayın Bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz.' dedi.

Kaynak: AA