15 Temmuz Gazisinden EDOK Komutanına Vefa

FETÖ'nün darbe girişimi gecesi, darbeci askerlerin açtığı ateş sonucu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde ayağından yaralanan Hakan Doğru, Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığında düzenlenen yemin törenine katılan EDOK Komutanı Korgeneral Bekiroğlu'nun elini öptü Korgeneral Bekiroğlu: 'Ülkemiz sonsuza kadar sizler sayesinde var olacak'.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi darbeci askerlerin açtığı ateş sonucu İstanbul'daki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde ayağından yaralanan Hakan Doğru, Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığında düzenlenen yemin törenine katılan Eğitim ve Doktrin (EDOK) Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu'nun elini öptü.

Etimesgut'taki Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığında temel askerlik eğitimini tamamlayan 4 bin 629 er ile 57 yedek subay adayı öğrenci için düzenlenen ant içme törenine ailesiyle izleyici olarak katılan Doğru, törenin ardından Korgeneral Bekiroğlu ile bir araya gelerek sohbet etti.

- 'Ülkemiz sonsuza kadar sizler sayesinde var olacak'

Tahir Bekiroğlu, kendisine sarılarak elini öpen Hakan Doğru'ya geçmiş olsun dileklerini ileterek, '15 Temmuz'da yaptıklarınızdan dolayı bu millet sizleri unutmayacak. Ülkemiz sonsuza kadar sizler sayesinde var olacak. Sizler ve bizler el ele ülkemizi ileriye hep beraber taşıyacağız. Çok daha güzel günlere birlikte gideceğiz.' dedi.

Doğru ise 'Allah başımızdan sizleri eksik etmesin. Ordumuz var olduğu sürece bu ülke ayakta duracak Allah'ın izniyle' sözleriyle Korgeneral Bekiroğlu'na karşılık verdi.

15 Temmuz gazisi Hakan Doğru ile ailesi, daha sonra Korgeneral Bekiroğlu ve Tuğgeneral Tuğrul ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: AA