15 Temmuz Şehidine Anlamlı Ziyaret

15 Temmuz darbe girişiminde Ankara Gölba?ı’nda şehit olan, Bartın İli Kumluca beldesinden Mustafa Yaman’ın ailesine ziyarette bulunuldu.

15 Temmuz Şehidine Anlamlı Ziyaret
Ziyarete Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zekeriya Dal, Şehit Yakını ve Gaziler Birimiyle birlikte ve Şehit anısına Bartın merkezde açılan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Kurucu Müdürü Mehmet Ku?cu katıldı.

Ziyarette İl Müdürü Zekeriya Dal, ailenin kendilerine şehit Mustafa Yaman’ın emaneti olduğunu belirterek her konuda desteklendiğini ve bundan sonra da destekleneceklerini ifade etti.

Ailenin sahip olduğu haklarla ilgili bilgilendirmede bulunduktan sonra bir de müjdeli haber verdi. Söz konusu haklar kapsamında şehidin kız kardeşinin, kamuda eğitim durumuna uygun kendi isteği doğrultusunda bir göreve başlatılacağını söyledi.



Şehit Mustafa Yaman adına açılan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Kurucu Müdürü Mehmet Kuşcu, okulun çok önemsendiğini ve Şehit Mustafa’nın temsil ettiği değerleri yaşatacak nesiller yetiştireceklerini ifade etti.

Okulun hem ahlaki niteliği yüksek, doğru dini bilgi ve yaşam kültürüne sahip hem de akademik başarısı en üst seviyede öğrenciler yeti?tireceğini belirterek TEOG puanı yüksek öğrenciler tarafından tercih edildiğini, tercih sürecinin de Cuma gününe kadar devam edeceğini söyledi.



Söz alan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zekeriya Dal, Şehit Mustafa’ya da ancak böyle özellikli ve nitelikli bir okul adının yakışacağını belirterek sıcak ve samimi misafirperverliklerinden dolayı aileye teşekkür etti.
Kaynak: İHA