Bem-Bir- Sen Genel Başkan Yardımcısı Sevinç Ameliyat Oldu

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi’nde geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrasında sağlığına kavuştu.

Bem-Bir- Sen Genel Başkan Yardımcısı Sevinç Ameliyat Oldu
Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi’nde bel fıtığı ameliyatı geçiren Sevinç, kısa sürede sağlığına yeniden kavuştu. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Celal Özbek Çakır tarafından ameliyatı yapılan hasta, kontrollerinin ardından taburcu edildi. Ameliyat ilgili konuşan Op. Dr. Celal Özbek Çakır, hastanın ağrıları sonucunda kendilerine başvurduğunu belirterek, “Hastamız bel fıtığı ve omurilikte iki seviyede ki kanalda daralma şikayetleriyle bize başvurdu. Bel ve bacaklarda uzun zamandır var olan ve çözüm bulunamamış ağrıları mevcuttu. Hastaya Epiduroskopi dediğimiz perkutan (kapalı) yöntem operasyon uygulandı. Şikayetleri geriledi ve normal hayatına döndü.

Medeni Sevinç de, kendisine yakın ilgi gösteren Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi ve Celal bey’e Sağlığına kavuşturduğu için minnet duyduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA