Karayollarında Durum

Karayollarının üst yapı onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Bartın-Kurucaşile-Cide yolunun 51-84. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım yolun kontrollü olarak 66-67. kilometreleri arasında Karaman köyü mevkisi ve 71-72. kilometreleri arasında Curunlu köyü mevkisi arasında servis yolundan sağlanıyor.

Ankara Anadolu Otoyolu Cankurtalan Akıncı işletme sınırı kesiminde Ankara-İstanbul yönü 0-8. kilometreleri arasında İstanbul Ankara yönü 11-16. kilometreleri arasında yapılacak üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılacak. Trafik akışı, 31 Ağustos'a kadar bu kesimde Ankara ve İstanbul istikametlerinden her iki yönde çift yönlü gidiş-geliş olarak sağlanıyor.

Bursa Çevre Otoyolu Yalova ayrımı-Karacabey Köprülü Kavşağı 0-8. kilometreleri arasındaki kesimde, üst yapı iyileştirilmesi ve onarımı çalışmaları nedeniyle Bursa Batı Kavşağı Görükle-İzmir istikameti, trafiğe kapatılacağından, Mudanya istikametinden İzmir istikametine seyreden araç sürücüleri, Görükle ayrımından Görükle bağlantı yolunu kullanarak İzmir istikametine yönlendirilecek.

Kaynak: AA