Çiçekdağı İlçesinde Parke Yol Çalışması

Çiçekdağı Belediyesi tarafından başlatılan parke yol çalışmaları devam ediyor.

Çiçekdağı İlçesinde Parke Yol Çalışması
İlçe merkezinde başlatılan ve Osman Şevki Mahallesi Reşat Akyön Caddesi’ndeki yol kilit parke yol ve kaldırım yapım işi devam ediyor.

Çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Deniz, “Şu an itibariyle havaların iyi gitmesi neticesinde yol yapım ekiplerimiz ilçemizin Osman Şevki mahallesi yol yapım çalışmalarını en seri biçimde tamamlanması için çalışmalarına devam ediyor.” dedi.

2016 yılına kadar çalışmaların tamamlanacağını bildiren Belediye Başkanı Deniz, “İhalesi yapılan 33. Bin metrekare yol ve kaldırım işi 2016 yılı sonuna kadar yapılıp bitirilecektir. İlçemizin modernizasyonu için yollarımızın bir an önce kullanışlı hale gelmesi belediye olarak öncelikli konularımızdandır. Göreve geldiğimizde ilçemizde problem teşkil eden yol sorununu tamamen bitirmeyi hedeflemiştik. Memleketimizi daha yaşanılır bir hale getirmek adına Osman Şevki Mahallemizdeki yol çalışmalarının sonuna gelinmiş olup, yol yapımı tamamlanmayan mahalle ve cadde kalmayacaktır." diye konuştu.

Kaynak: İHA