Belediye Personeli İçin İş Güvenliği Seminerleri Devam Ediyor

Burhaniye Belediyesi, çalışanlarına temel iş sağlığı ve güvenliği ile iş kazaları gibi konularda seminerler vermeye devam ediyor.

Belediye Personeli İçin İş Güvenliği Seminerleri Devam Ediyor
Burhaniye Belediyesi’ne ait Hüsnü Pazarbaşı Gençlik Merkezinde düzenlenen son seminere, Belediye Müdürleri, şefler ve formenler katıldı.

İlerleyen günlerde Belediye bünyesinde görev yapan tüm personele verilecek olan seminerlerde genel iş güvenliği kuralları, kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi ile güvenli bir iş ortamı oluşturulması konularında bilgiler veriliyor.

Burhaniye Belediyesi İş Güvenliği Uzmanları tarafından verilen seminerde iş sağlığı ve güvenliği eğitiminin amacının, kaza ve hastalık şeklinde ortaya çıkan olumsuzluklardan çalışanları korumak olduğu vurgulandı. Çalışanların mutluluğunu temin etmek, işletme güvenliği ve üretim güvenliği konularının yanı sıra eğitimde çalışma mevzuatı, işyeri temizliği ve düzeni, iş takımlarının güvenli kullanımı, iş kazası ve meslek hastalıklarının hukuki sonuçları konuları incelendi. Katılımcıların da etkin katkılarıyla hoş bir ortamda geçen seminerde özellikle kazaların önlenmesi noktasında “Ramak Kala” kavramı üzerinde duruldu.
Kaynak: İHA