Medipol Başakşehir'e Yeni Sponspor

ASAF İş Ortaklığı, Medipol Başakşehir’in yeni forma ve stadyum sponsoru oldu.

Medipol Başakşehir'e Yeni Sponspor
Medipol Başakşehir ile ASAF İş Ortaklığı arasında imzalanan forma ve stadyum sponsorluğu 3 yıllı kapsıyor. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda yaptığı imza töreninde Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, ASAF İş Ortaklığı’nı temsilen Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık katıldı.

Başakşehir’in güçlü ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam ettiğini ve yeni sezonda büyük zaferlere imza atacaklarını belirten Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, “ASAF İş Ortaklığı’nın ilk projesi olan 3. İstanbul’un da forma ve stadyum sponsoru olarak Başakşehir Futbol Kulübü’nü desteklemesinden memnuniyet duyduk. İnşallah yeni sezonda, hem Avrupa’da hem de Türkiye’de alkışlanacak başarılar elde edeceğiz” dedi.

Uysal: “Başakşehir’e önemli katkılar sunacak”

Başakşehir’in iki önemli değeri arasında gerçekleşen bu işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ise, 3. İstanbul’un, Başakşehir Belediyesi’nin de güvencesini taşıyan gerçekten fark oluşturacak güçlü bir proje olduğunu belirtti.

Başkan Uysal, Başakşehir’in önceki sezonda aldığı başarılı sonuçlar ile ilçenin ve tüm Türkiye’nin gururu olduğuna dikkat çekti. Başakşehir’de yükselen bu iki önemli marka arasındaki iş birliğinin, İstanbul’un genç ve çağdaş ilçesi Başakşehir’e önemli katkılar sunacağına, çok daha güzel yarınlara taşıyacağına olan inancını da belirtti.

Akbal: “Yarınlarına katkıda bulunmaya devam edeceğiz”

Kendilerini ev sahibi gibi hissettiklerini belirten Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ise, “Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz birçok proje ile Başakşehir’in bugünlere gelmesine katkıda bulunduk. Başta 3. İstanbul olmak üzere ve diğer yeni projelerimiz ile Başakşehir’i geleceğe taşımaya, yarınlarına katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık da yaptığı konuşmada, İttifak Holding kuruluşu Seha Yapı’nın 1978 yılından bu yana hayata geçirdiği başarılı projelere dikkat çekerken,bu başarılarını yeni iş ortaklığına taşıyacaklarını, ASAF İş Ortaklığı’nın Alzamil Gayrimenkul, Fuzul Yapı, Seha Yapı ve Adese’nin güç birliği ile oluştuğunu vurguladı.

Saylık: “Özgün bir proje”

ASAF İş Ortaklığı’nın ilk projesi olan 3. İstanbul’u, 3. Havalimanı, 3. Köprü gibi mega projelerden ilham ve cesaret alarak hayata geçirdiklerini belirten Ömer Saylık, “Başakşehir’de yükselecek 3. İstanbul projesi, bu güç birliğinden doğan gerçekten de özgün bir proje. Hem Başakşehir ve bölgesine katkı sağlayacak, hem de sektörde yeni bir sayfa açacak nitelikte bir proje” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA