Trap Atışları Nefes Kesti

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde her yıl yapılan Trap Atışları Yarışması nefes kesti.

Trap Atışları Nefes Kesti
Marmaraereğlisi ilçesinde her yıl yapılan Trap Atışları yarışmasına, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Başkan Yardımcıları Fehmi Duman, İrfan Tütün, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Olcay Tekinay ve Marmaraereğlisi Avcılar Derneği Başkanı Erkan Minaz’ın yanı sıra birçok dernek üyeleri ve avcı katıldı.

Trap Atışı yarışlarında avcıların atışı nefes kesti. Yarışmada İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Olcay Tekinay ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan da birer atış yaptılar.

Yarışmada 1. olan Abdurrahman Keleş ödülünü Başkan İbrahim Uyan’ın elinden, 2. olan Mustafa Topçu, ödülünü Binbaşı Olcay Tekinay’ın elinden alırken, yarışmanın 3’üncüsü olan Hasan Başkurt ise ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Tütün ile Dernek Başkanı Erkan Minaz’ın elinden aldı.

Yarışmanın ardından açıklamada bulunun Başkan Uyan, bu gibi etkinliklerde her zaman Avcılar Derneğinin arkasında olacaklarını belirtti.

Dernek Başkanı Erkan Minaz ise, geleneksel olarak her yıl yaptıkları trap atışlarına katılan bütün üyelere teşekkür etti.
Kaynak: İHA