Tunceli'de DAP Destekelemeleri

Vali Kaymak: 'Devletimiz her koşulda ve şartta köylülerimizin yanında olduğunu bir daha gösteriyor. PKK yakmaya yıkmaya, halka zarar vermeye biz hizmet yapmaya ve halkı desteklemeye devam ediyoruz'

Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DAP), Hayvan İçme Suyu (HİS) desteklemeleri kapsamında Tunceli'de desteklemede bulunulduğu bildirildi.

Vali Osman Kaymak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, DAP idaresi tarafından Tunceli'ye gönderilen sıvatların muhtarlara teslim edildiğini belirti.

DAP tarafından Tunceli'ye 2015 yılında 88 bin 566 lira tutarında 280 adet sıvat desteği sunulduğunu anımsatan Kaymak, şunları söyledi:

'DAP bu yıl ilimize 600 adet sıvat gönderdi. Sıvatların maliyeti 166 bin lirayı buluyor. Bu sıvatları 160 köyümüze dağıttık. İki yılda hayvancılığın gelişmesi için 254 bin 566 lira tutarında 880 adet sıvatı köylerimize dağıtarak destek olduk. Devletimiz her koşulda ve şartta köylülerimizin yanında olduğunu bir daha gösteriyor. PKK yakmaya yıkmaya, halka zarar vermeye biz hizmet yapmaya ve halkı desteklemeye devam ediyoruz.'
Kaynak: AA