Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Şahin'den Demokrasi Nöbetleri Hakkında Açıklama

Bilecik’in Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 26 gündür gerçekleştirilen demokrasi nöbetleri hakkında bir açıklama yaptı.

Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Şahin'den Demokrasi Nöbetleri Hakkında Açıklama
Başkan Şahin, demokrasi nöbetlerinde milletin iradesine, vatanına, dinine ve bayrağına sahip çıktığını belirtti.

Sözlerine devam eden Şahin, “15 Temmuz darbe girişiminden bu yana aziz milletimiz aralıksız her akşam demokrasi nöbetindeydi. Yüce Türk Milleti, iradesine, vatanına, dinine ve bayrağına sahip çıktı. Türkiye’nin 81 ilinde olduğu gibi kuruluşun ve kurtuluşun şehri olan Bilecik ilimizde de nöbetlere 26 gün hiç durmaksızın devam edildi. Osmaneli ilçemizde de durum aynı idi. Osmaneli Belediyesi olarak yapılan nöbetlerin her birine ayrı önem göstererek halkımızın yanında yer aldık. Osmaneli ilçemizde yapılan etkinliklere farklı akşamlarda, Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şeyh Edebali Tasavvuf ve Musiki Grubu, Mehteran Takımı halkımıza destek için ilçemize teşrif ettiler. Osmaneli Belediyesi olarak biz de 7 Ağustos’ta Bilecik’te yapılan mitingde ilimize destek için oradaydık. Demokrasi nöbetlerimiz de şehitlerimiz için Mevlid-i Şerifler okutuldu, halkımıza çeşitli ikramlar yapıldı” dedi.

“Demokrasi nöbetlerimize dün akşam virgül koyduk”

Yapılan her demokrasi nöbetinde vatandaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirten Şahin, “Dün akşam belediye binamız önünde son nöbetimizi yaptık, ama ülkemiz için tekrardan bir tehdit oluşacak olursa Osmaneli Belediyesi ve Osmaneli halkı olarak demokrasinin yanında yer almaya devam edeceğiz. Demokrasi nöbetlerimize dün akşam virgül koyduk. Allah göstermesin en ufak bir sezgide demokrasi nöbetlerine yine kaldığımız yerden devam diyeceğiz. Artık sokaklar boş olmayacak. Gezici ve benzeri vatan hainleri boş alan bulamayacak. Artık sesimiz hainlerden, şerefsizlerden çok daha fazla çıkacak. Eskiden küçük grupların dış destekle kopardıkları fırtınalar artık olmayacak. Türkiye uyandı, hepimiz uyandık bundan böyle provokasyon amaçlı sokaklara çıkanlar cevaplarını anında alacak, nöbetlerimize katılan tüm beyefendilere, hanımefendilere ve programlarda rol alan belediyemiz personeline sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA