Yeşile Bürünen Kocasinan'da Çocuklar Daha Mutlu

Kocasinan Belediyesi, Yakut, Beyazşehir, Kocasinan ve Ziya Gökalp Mahallelerinde olmak üzere toplam 4 adet park yapım ihalesi gerçekleştirdi.

Yeşile Bürünen Kocasinan'da Çocuklar Daha Mutlu
Konuyla ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çevre düzenine ve yeşilin önemine dikkat çekerek, ihalelerin sonuçlanmasıyla özellikle çocuklar için daha temiz, daha yeşil ve daha güvenli alanlar inşa etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Daha yeşil bir Kocasinan için ellerinden geldiğince titiz ve özenli bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Çok sayıda bitki ve ağaç türünü bünyesinde barındırmakta olan, her yaştan insanın rahat bir şekilde spor aktivitelerini gerçekleştirebildikleri çok fonksiyonlu, kapsamlı, eğlenme, dinlenme ve sohbet mekanlarına sahip parklarımızın sayısını arttırmak için çalışıyoruz.” diye konuştu.

Yakut, Beyazşehir, Kocasinan ve Ziya Gökalp Mahallelerinde toplam 4 adet park yapım işi ile ilgili açık teklif usulüyle yapılan ihale Kocasinan Belediyesi İhale Komisyonu tarafından toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Komisyon Başkanı Hasan Kılıç yönetiminde yapılan ihaleye 4 firma katıldı.

Yaklaşık maliyeti 1milyon 853 bin 719 Türk Lirası olan ihale, dosyalarda gerekli incelemelerin yapılması amacıyla sonlandırıldı. İhale sonucunun, gerekli incelemelerin tamamlanmasının ardından kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.

Kaynak: İHA