Şehidin Adı Eski FETÖ Okulunda Yaşayacak

Balıkesir’de FETÖ ile mücadele çerçevesinde kapatılan okula (15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde (Boğaziçi Köprüsü) babası ile şehit düşen 16 yaşındaki Abdullah Tayyip Olçak’ın adı verildi.

Şehidin Adı Eski FETÖ Okulunda Yaşayacak
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, 15 Temmuz darbe girişiminde köprüde babası ile birlikte şehit düşen 16 yaşındaki Abdullah Tayyip Olçak’ın adının Gönen’de yaşatılacağını açıkladı.

Başkan Hüseyin Yakar, FETÖ’nün Gönen’de mühürlenen okulu Özel Mahmut Bayram Orta ve İlkokulu’nun İmam Hatip Ortaokulu olarak eğitim vereceğini bildirdi. Başkan Yakar, 15 Temmuz darbe girişiminde Şehitler Köprüsü’nde (Boğaziçi Köprüsü) babası Erol Olçak ile birlikte şehit düşen 16 yaşındaki şehit Abdullah Tayyip Olçak’ın adının bu okulda yaşatılacağını açıkladı.

Okulun milli eğitime devrolduğunu anlatan Hüseyin Yakar, “16 yaşındaki şehidimizin adının verilmesini teklif ettik. İsim değişikliği gerçekleşti. Mahmut Bayram’da eğitim gören 200 öğrencimiz de devlet okullarına yerleştirilmeye başlandı. Öğrencilerimiz mağdur edilmeyecek” dedi.

Kaynak: İHA