Çayırtepe'liler İlk Kez Gördükleri Asfaltı Değerlendirdiler;

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, köy/mahallelerde yol çalışmalarını sürdürüyor. Asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Ali Korkut, köy halkının memnuniyetiyle karşılaştı. Köy muhtarı Halil Didin, Başkan Korkut’un gece demokrasi nöbeti tutup gündüz de sahada olmasının taktirlik olduğunu belirtti.

Çayırtepe'liler İlk Kez Gördükleri Asfaltı Değerlendirdiler;
Yakutiye Belediyesi, köy/mahallelerde asfalt çalışmasını sürdürüyor. Program çerçevesinde Çayırtepe Köy/mahallesinde 5 kilometre alana sıcak asfalt uygulandı. Asfalt dökümü tamamlandığında köy içi yol düzenleme çalışmaları devam edecek. Yine köy odasının eksiklerini tamamlanırken Başkan Ali Korkut, "Köy/mahallelerimizde yaşam kalitesini artırmaya çalışıyoruz. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte asfalt çalışması yapıyoruz. Bu arada köy odası, cami veya okullarla ilgili yapılabilecek katkılarımız oluyor. Hizmetin ilçenin her alanına yayılması için çaba harcıyoruz" dedi.

Çayırtepe Köyü Muhtarı Halil Didin, "Köyümüze ilk defa asfalt atılıyor. Kendisi gece demokrasi nöbeti tutuyor, gündüzde biraz önce geldi köyü baştan aşağı dolaştı. Sokak sokak gezdi. Nerelere asfalt atılıp atılmayacağını kendisi gösterdi. Onun içinde tekrar bir daha teşekkür ederim. Başkanımızla gurur duyuyoruz.

Türkiyemiz için Reisimizin dediği gibi hep meydanlardayız, sokaklardayız. O son diyene kadarda meydanda sokakta olacağız. Başkanımızda bu olaydan dolayı gece şehir meydanlarında, gündüzde köylerde bütün köyleri dolaşıyor. Bu konuda tekrar yine hem Cumhurbaşkanımıza hem de Başkanımız Ali Korkut’a sonsuz teşekkürler" dedi.

Asfalttan dolayı memnuniyet duyan köylüler, sokakların çakur çukur olmayacağı, kar ve yağmurda çamur deryasına dönmeyeceği için memnun olduklarını belirttiler.
Kaynak: İHA