Köy Yollarında Güvenlik Ve Rahatlık Dönemi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula ilçesinin Sandal, Saraçlar, Ayvatlar, Yunus Emre, Gökçeören ve Şıhlı mahallerindeki asfaltlama çalışmalarında önemli mesafe kat etti. Çalışmaları yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğiyle ilçenin çehresinin değişeceğini söyledi.

Köy Yollarında Güvenlik Ve Rahatlık Dönemi
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula’nın bakımsız kalan ve kullanıma bağlı olarak yıpranan yollarını asfaltlamak için çalışmalar gerçekleştiriyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçenin 350 kilometrelik yol ağını yenilemek için var gücüyle çalışıyor. Bu kapsamda asfaltlanan Sandal, Saraçlar, Ayvatlar, Yunus Emre, Gökçeören ve Şıhlı mahallelerinde yürütülen çalışmaları Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Önder Baştürk, Kula Belediye Meclis Üyeleri İlyas Macun, Mehmet Karaayak ve Vedat Yılmaz da inceledi.

Kula’nın yollarında yapılan asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren Kula Belediyesi Başkanı Hüseyin Tosun, “Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğiyle, mahallelerimizin yollarını yeniliyoruz. Yolların bakımsızlığı nedeniyle ulaşım konforu yoktu. Şimdi ekiplerin çalışmalarıyla, kaliteli ve güvenli yolları Kulalı hemşerilerimize sunacağız” diye konuştu.

Gençoğlu, "Dört koldan çalışıyoruz"

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde dört bir koldan asfalt seferberliğine giriştiğini aktaran Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda ulaşım sağlamaları ve hak ettiği hizmetleri almaları için ekiplerimizle sahadayız. Kula’da ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün koyduğu hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçe halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA