Yeşilli Belediyesinden Büyük Hizmet

Yeşilli Belediyesi, AK Parti İl Binası önünde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara çorba ikramı ve ulaşım hizmetinde bulunuyor.

Yeşilli Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra AK Parti İl Binası önünde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara çorba ikramı ve ulaşım hizmetinde bulunuyor.

AK Partili Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, yaptığı açıklamada, ülkeyi kaosa süreklemek isteyenlere karşı vatandaşların tek vücut olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Demir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı üzerine günlerdir vatandaşlarımızla beraber büyük bir sabırla demokrasi nöbetini tutmak için sokaklardayız. Bizler, AK Parti Yeşilli Belediyesi olarak her gün vatandaşlarımızın nöbet alanına ulaşımlarını sağlamanın yanında sabaha kadar nöbet tutarak, büyük fedakarlıklar yapan halkımıza çorba ikramında bulunuyoruz. Sabah saatlerinde de ekiplerimizle beraber tüm nöbet alanını temizleyerek eski haline getiriyoruz. Darbeye karşı dik duran halkımıza ne yapsak azdır. Darbe teşebbüsünü sokaklara çıkarak, tankların önüne atlayarak durduran bu aziz milletimizin yeri her zaman başımızın tacıdır.'
Kaynak: AA