AK Parti İstanbul Milletvekili Metiner Açıklaması

'Bu süreci atlatmamızda başta yiğit halkımız olmak üzere, ordumuzun değerli namuslu vatansever subaylarına, polis teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum'.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, '15 Temmuz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu süreci atlatmamızda başta yiğit halkımız olmak üzere, ordumuzun değerli, namuslu vatansever subaylarına, polis teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum.' dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Metiner, Adıyaman'ın Kahta ilçesi Yavuz Selim İlkokulu bahçesinde annesi Naze ve babası Bedir Metiner adına yaptırdığı üç derslik anaokulu inşaatın temel atma törenine katıldı.

Metiner, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'u çok iyi gözlemlediğini ve bir kez daha bu milletin bir ferdi olduğu için gurur duyduğunu belirterek, '15 Temmuz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu süreci atlatmamızda başta yiğit halkımız olmak üzere, ordumuzun değerli namuslu vatansever subaylarına, polis teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum.' dedi.

Pensilvanya'daki iblise rağmen orduyu çok sevdiklerini, orayı peygamber ocağı olarak kabul edip bağrına bastıklarını dile getiren Metiner, 'İçinden çıkan bu tür unsurlara bakarak asla ordumuza ilişkin yanlış mülahazaların içinde olmadık, olmayız. Çünkü bu ordu milletin ordusu, bu devlet milletin devleti, makamlar milletin makamıdır. Bize yeniden Rabbimizin inayetiyle hayat bahşeden aziz milletimize sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum.' diye konuştu.
Kaynak: AA