Ordu'daki Sel Ve Heyelan

6 Temmuz gecesi sele kapılarak kaybolan 2 kişiyi arama çalışmalarına ara verildi AFAD Müdürü Işık: 'Şartlar yeniden oluştuğunda arama faaliyetlerine yeniden başlayacağız'.

Ordu'nun Perşembe ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda kaybolan 2 kişiyi arama çalışmalarına ara verildi.

Perşembe ilçesinin Yumrutaş ile Kaleyaka mahallelerinde 6 Temmuz gecesi sele kapılanlardan Alim Canbulut ve Remzi Taktak'ın bulunması için çalışma yürüten İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri, sonuç alınamaması üzerine çalışmalara ara verdi.

AFAD Müdürü Osman Işık, AA muhabirine yaptığı açıklama, Ramazan Bayramı'nda meydana gelen sel ve heyelanda kaybolan 2 kişiyi yaklaşık 15 gün boyunca aralıksız aradıklarını söyledi.

Gece gündüz demeden sürdürülen aramalardan sonuç alamadıklarını dile getiren Işık, çalışma yürütülen alanın çok geniş olması nedeniyle sonuç alamadıklarını belirtti.

Işık, ekiplerin çok yorulduğunu, bu nedenle çalışmalara ara vermek durumunda kaldıklarını aktararak 'Şartlar yeniden oluştuğunda arama faaliyetlerine yeniden başlayacağız. İnşallah bu sefer sonuç alırız.' dedi.

Kaynak: AA