MHP'li Karakaya Açıklaması 'Yanlış Hesap Bağdat'tan Döndü'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, “Eğer bugün bizimle uğraşıyorlarsa, MHP doğru yoldadır” dedi.

MHP'li Karakaya Açıklaması 'Yanlış Hesap Bağdat'tan Döndü'
Yoğun katılım oldu

MHP Adana İl Başkanlığı; il, ilçe, kadın kolları başkan ve yöneticilerinin, ilçe belediye başkanlarının iştirakleriyle iftar programı düzenledi.

İftar, Kur’an tilaveti ve dualarla başladı.

MHP İl Başkanı Yusuf Baş’ın ev sahipliği yaptığı iftarda, MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Soner Deniz, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü de hazır bulundu.

Konuklara hitap eden Yusuf Baş, “Yüce Rabbime şükürler olsun ki, şu mübarek ayın ruhuna uygun, hem Cuma günü, hem Kadir Gecesinde, böyle bir günde sizlerle birlikte olmak bizim için büyük şeref. Önümüzdeki Bayramın, fitneden, fesattan uzak, şehitlerimizin gelmediği bir bayram olarak yaşanmasını diliyorum. Davetimize icabet edip gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bayramınızı şimdiden tebrik ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya ise, partisinin yaşadığı sürece atıfta bulunarak, önemli mesajlar verdi. Karakaya “MHP enerjisini Türk siyasetine harcaması yerine kendi içinde tüketmeye mecbur bırakıldı. Allah’a bin şükür ki, bugün itibarıyla herkes olanı, olacağı görerek bir araya gelmeye, birlikte, Türk milletinin geleceğinde tehlike oluşturanlara karşı bir duruş göstermeye başladı.

Şu mübarek günde Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın” şeklinde konuştu.

Mhp doğru yoldadır

Karakaya “MHP üzerinde oynanan oyunları hep birlikte gördük. Başbuğumuzun da ifade ettiği gibi, eğer bir gün Milliyetçi Hareket Partisi ile uğraşan yok ise, bilin ki misyonunu kaybetmiş bir partidir. Eğer bugün bizimle uğraşıyorlarsa, MHP doğru yoldadır; amacına ve hedefine ulaşacaktır” ifadesini kullandı.

Yanlış hesap Bağdat’tan döndü

Karakaya, “Allah’a şükür ki; yanlış hesap Bağdat’tan dönüyor. Sayın Genel Başkanımız ve MHP’nin üst yönetimi bu partinin daha ileriye gitmesi, ilke ve prensiplerinden sapmadan hedefine ulaşması için elinden geleni yapıyor. Hiç kimse koltuk sevdalısı değil ama Sayın Genel Başkanımıza ve onun yol arkadaşları olarak bizlere ülkücü iradenin vermiş olduğu bir emanet var. Biz o emaneti sağ ve sağlıklı bir şekilde bir sonraki olağan kongreye götürmeye yemin ettik ve oraya götüreceğiz. Allah’ın izniyle o kongre Adana’da ve her tarafta başlayacak, ülkücü irade oralardan tecelli ederek gelecek” diye konuştu.

Her şeyde bir hayır vardır

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya “Her şeyde bir hayır vardır. Belki bu süreç de, MHP’nin bir çok şeyi daha sağlıklı olarak görme ve değerlendirme imkanına sahip olmasına katkı verdi. Bundan sonra yolumuza devam edeceğiz. MHP’de günü zamanında değişim olacaksa, olacak. Ama bu değişimi buradaki ülkücü irade yapacak. Birileri istedi, arzu etti diye MHP’de değişim olmayacak. Bu yaşanan süreç, MHP’de kimsenin oyun oynayamayacağını, MHP’ye kimsenin operasyon yapamayacağının göstergesi oldu” dedi.

Sözlü’den birlik beraberlik mesajı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Sözlü “Ramazan ayı saflarımızı daha da sıklaştırmalı. İnsanlara karşı sevgimizi saygımızı birebir göstermeliyiz. Ufak tefek kırgınlıkları, bayrama da hazırlık olacaktır ki; ortadan kaldırmalı, birbirimizle yüz yüze geldiğimiz zaman mütebessim bir selamı esirgememeli, onları sevdiğimizi hissettirebilmeliyiz. Ramazan ayının rahmetinin gönüllere düşmüş olması bu şekilde olmalı” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA