Gökçek o tweetleri eleştirdi

Osman Gökçek FETÖ'nün darbe girişiminden sonra ihanet tweetleri atanları sert bir dille eleştirdi.

Gökçek o tweetleri eleştirdi
Gökçek o tweetleri eleştirdi
Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek FETÖ'nün darbe teşebbüsünün ardından Beyaz Tv canlı yayınında gündemi değerlendirdi.

Gökçek, darbe girişiminden sonra tweet atan vatan hainlerini eleştiri yağmuruna tuttu.

Gökçek şu ifadeleri kullandı;

BUNUN GİBİLERİYLE MÜCADELE ETMEK LAZIM

Can Dündar bir tweet atıyor. Diyorki 'Darbeler kime yaradı. 12 Eylül Özal'a, 28 Şubat Ak Parti iktidara taşıdı, 27 Nisan günü Cumhurbaşkanı yaptı, 15 Temmuz Erdoğan'ı Başkanlığa taşıdı.' Ben burdan Can Dündar'a seslenmek istiyorum. Arkadaş senin işin gücün yok mu? Ülkede darbe yapılmaya çalışılıyor sen hala kalkmışsın, Özal'ı iktidar yaptılar, Sayın Erdoğan'ı başkanlığa taşıyacak bu iş. Halen bu işin içinden bir şey çıkartıpta hükümeti yıprata bilir miyim, acaba onlara bir leke atabilir miyim? diye uğraşıyorsun.

Ben buradan halkıma sesleniyorum Can Dündar ve bunun gibilerle mücadele etmek lazım. Darbeciler karşı dimdik duracağına hala hükümeti eleştirme yoluna gidiyorsun. 

Gökçek o tweetleri eleştirdi

GAZETECİLİKTEN NASİBİNİ ALMAMIŞ

Ergun Babahan bir tweet atıyor 'Bombalanan Meclis'i kentsel dönüşüm için TOKİ'ye vereceğiz' Bu Babahan'ı sokakta gördüğümüz zaman sormalıyız. 'Ergün Babahan milletin Meclis'i bombalandı, dalga geçme zamanı mı?' Sizi nasıl gazteci yaptılar ben merak ediyorum. Meclis bombalanmış bunun üzerinden espiri yapabilecek kadar gazetecilikten naibini almamış bir kişisiniz. 

Vatan ve millet sevgisi olan kişinin direnmesi gerekirken bu iş sulandıracak insanlar bunlar.

Gökçek o tweetleri eleştirdi

MEMLEKET İÇİN HİÇBİR ŞEY YAPMAMIŞ BİR İSİM

Bunlar F16 Cumhurbaşkanı vurmamış ve bu olayları Cumhurbaşkanı'nın organize ettiğini ima etmeye çalışıyorlar. Bakın Berna Laçin ve onun gibi kendisini sanatçı yerine koyan, bu memleket için bana göre hiç bir bir şey yapmamış onlan bu kişilere seslenmek istiyorum. Vatandaş olarak bu kişileri bilin. F16 Cumhurbaşkanı'nı vurmadığı için Cumhurbaşkanı'nı bu işin içine dahil etmeye çalışan bir kadındır. 

Gökçek o tweetleri eleştirdi