Kartepe Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Bayram tatilinin ardından ilk iş gününde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında toplanan Belediye Meclisi, Temmuz ayı toplantısında 9 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

Kartepe Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Kartepe Belediye Meclisinin Temmuz ayı birinci birleşim 1. oturumu Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında belediye meclis üyeleri İsmail Akbaş, Musa Kazım Ejderoğlu, Serap Özmen, Kemal Timur ve Sefer Yıldız dışında eksiksiz katılımla, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıya meclis üyelerinin geçmiş bayramlarını kutlayarak başlayan Başkan Üzülmez, terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlerimize de Allahtan rahmet diledi. Başkan Üzülmez, terörün son bulması ve bu zor günlerde birlik beraberlik içinde olunması için çağrıda bulundu. Başkan Üzülmez, “Bayram günü dahi bitmeyen terör belasının artık son bulmasını umut ediyorum. Milletimizin ve şehit ailelerimizin başı sağ olsun. Şehitlerimize Allah’tan Rahmet diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti yükselmeye ve gelişmeye devam ederken bizi yıpratmak isteyen bu hainlerin sonu da elbet gelecektir” dedi.

Şeffaf belediyecilik uygulamaları kapsamında Kartepe Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın ile izlenen Kartepe Belediye Meclis toplantısında, Başkan Üzülmez’in konuşmasının ardından gündem maddeleri arasında yer alan raporlar ve teklif yazıları ile ilgili müdürlüklerden gelen yazılar tek tek görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda türlü işler komisyonundan gelen park alanlarına isim verilmesi, Acısu Meşelik Tepe Mesire Alanında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak proje yapılması, derece ve unvan değişikliklerini içeren maddeler meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi. Toplantının ardından Başkan Üzülmez Meclis üyelerini makamında çay içmeye davet etti.
Kaynak: İHA