Üniversitelilere Yazılım Kampı

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde Trakya Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve belediye işbirliğiyle 18-22 Temmuz tarihleri arasında 20 üniversite öğrencisinin katılacağı yazılım kampı düzenlenecek.

Üniversitelilere Yazılım Kampı
Lüleburgaz Belediyesi Bilişim Akademisi’nde eğitim gören üniversite öğrencilerinin kod yazma becerilerini geliştirmek amacıyla 18-22 Temmuz 2016 tarihlerinde Trakya Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesi işbirliğinde yazılım kampı düzenleneceği belirtildi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, öğrencilerin kod yazma becerilerini geliştirmek amacıyla bir haftalık yazılım kampı düzenlediklerini söyledi.

Halebak, "Kırklareli Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi mühendislik fakültelerinin değerli eğitmenleri tarafından gerçekleştirilecek bir haftalık kampta Mobil Uygulama ve Oyun Geliştirme konu başlıklarında eğitimler verilecektir. Yazılım kampı kontenjanı 20 kişidir . Yazılım kampına başvuruları ön başvuru formu aracılığı ile yapabilir. Ön başvurular değerlendirilip, kabul edilen katılımcılara sms ve mail aracılığı ile bilgi verilecektir" dedi.

Başkan Halebak ayrıca, yazılım kampında Kırklareli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü’nde görevli, Yrd. Doç. Dr. Bora Aslan, Yrd. Doç. Dr. E. Serdar Güner, Yrd. Doç. Dr. M. Olcay Özcan, Yrd.Doç.Dr. M. Olcay Özcan ile Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Cem Taşkın, Yrd. Doç. Dr. Deniz Taşkın ve Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü’nden Arş. Gör. Burak Alakuş’un görev alacağını bildirdi.
Kaynak: İHA