Konyaaltı Belediye Meclisi Terörü Lanetledi

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in başkanlığında yılın ilk yarısının son meclis toplantısı için bir araya gelen Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyeleri, yeni komisyon üyelerini belirledi.

Konyaaltı Belediye Meclisi Terörü Lanetledi
Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyeleri, haziran ayı olağan meclis toplantısı için Konyaaltı Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda bir araya geldi. Meclis toplantısının açılış konuşmasında “Her türlü terör olayını lanetliyorum” diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenler için Allahtan rahmet, yakınlarına ise sabır diledi. Ülkemizde böylesi acıların bir daha yaşanmaması temennisin de bulunan Başkan Böcek, Ramazan Bayramı öncesi başta Antalyalılar olmak üzere tüm vatandaşların bayramını en içten dileklerle kutladığını söyledi.

Başkan Muhittin Böcek’in açılış konuşması sonrası başlayan meclis toplantısında 7 ayrı komisyon için üye seçimi yapıldı. Buna göre komisyon ve komisyona seçilen isimler şöyle:

Gençlik Turizm Kültür Spor ve Eğitim Komisyonu; Taner Cihantimur, Büşra Dirgen, Halil Tolga Ayvazoğlu, Elif İstek ve Ali Düdükçü. Çevre ve Sağlık Komisyonuna ise Şafak Otuzaltı, Hacet Kavak, Mehmet Hacıarifoğlu, Durali Kolpak ve Ali Taşkın. Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu; Buket Dağlı, Fatma Durmuş, Candan Latifoğlu Sevrikaş, Elif İstek, Durmuş Avcıoğlu. Tarım ve Kırsal Araştırma Komisyonu; Ayhan Adnan Abay, Nail Avcı, Onur Duruk, Durali Kolpak, Ali Taşkın. İsim Verme Komisyonu; Ömer Faruk Dalbudak, Ömer Özgür, Ali Polat, Osman Ali Eciş, Durmuş Avcıoğlu. AB ve Yurtdışı İlişkiler Komisyonu; Cansel Tuncer, Edip Kemal Bahadır, Büşra Dirgen, Gaye Doğanoğlu, Ali Düdükçü.

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ettiğini açıklayan Konyaaltı Belediyesi Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ruhi Beşiktaş’ın yerine de yapılan oylama ile Büşra Dirgen seçildi.

Komisyon üye seçiminin ardından 25 gündem maddesini görüşüp karara bağlayan Konyaaltı Belediyesi Meclisi, Ağustos ayının tatil edilmesi kararı aldı.
Kaynak: İHA