Feslikan Yaylası'na Sıcak Asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi Feslikan Yaylasının 12 kilometre uzunluğundaki grup yolu sıcak asfalt ile kaplıyor.

Feslikan Yaylası'na Sıcak Asfalt
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri sıcak asfalt çalışmalarına ilçelerin yanında kent merkezinde de devam ediyor. Konyaaltı’na bağlı 12 kilometre uzunluğunda olan Akdamlar, Geyikbayırı, Çağlarca ve Feslikan Yaylası grup yolu sıcak asfalt ile kaplanıyor. Sıcak asfalt çalışması ile birlikte aynı zamanda bölgede bulunan birçok yayla bu hizmetten faydalanmış olacak. Oldukça dik ve virajlı olan yoldan yararlanacak olan Akdamlar, Geyikbayırı, Çağlarca mahalleleri ve Feslikan Yaylasında yaşayan vatandaşlar, özellikle yaz aylarında yoğun olarak kullandıkları yolun asfaltlanmasından memnun olduklarını söyledi.



BÜTÜN İLÇELERDE ÇALIŞIYORUZ

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ile Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Zeki Demiray devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Akdemir, “Havaların ısınması ile birlikte ekiplerimiz asfalt çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda bütün ilçelerimizde ekiplerimiz çalışmaktadır. Akdamlar, Geyikbayırı, Çağlarca ve Feslikan Yaylası grup yolu bizim için oldukça önemli. Kısa bir süre sonra yolumuzu tamamlayacağız. Şimdiden yolumuz vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: İHA