Erzimder, 3. Geleneksel İftar Programını Düzenleyecek

Erzurum İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (ERZİMDER) Başkanı Cemil İlbaş, ERZİMDER olarak 11 Haziran Cumartesi günü merkez proje okulu olan İmam Hatip Lisesi’nde bu yıl üçüncüsünü düzenleyecekleri iftar programına tüm Erzurumluları beklediklerini söyledi.

Erzimder, 3. Geleneksel İftar Programını Düzenleyecek
İlbaş, 11 Haziran’da merkez proje okulu olan İmam Hatip Lisesi’nin bahçesinde 3. Geleneksel Erzimder İmam hatip İftar programını düzenleyeceklerini belirterek, programa destek veren Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Geçen yıl düzenledikleri programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan, Erzurum Milletvekilleri ve kent protokolünün katıldığını anımsatan İlbaş, ‘’Geçen yıl yaptığımız programa yoğun bir katılım vardı. Yaklaşık 3 bin kişiyi ağırladık: Bu yıl düzenleyeceği programda Kudüs anısına teması işlenecek. 2014 yılından beri yaptığımız programlarımıza talep giderek artıyor. Tüm camiamızı merkez proje okulu olan İmam Hatip Lisesi’nin bahçesinde düzenleyeceğimiz 3. Geleneksel iftar programımıza ailece bekliyoruz. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne programımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Erzurum’da Ramazan iklimin farklı olduğunu belirten İlbaş, dayanışma ve yardımlaşma ayında bu gibi programların önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA