Başkan AK Ev Ziyaretleri İçin Bağlum'da

Ramazan ayında düzenlediği mahalle iftarlarında vatandaşlarla birlikte oruç açan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ev ziyaretleri vesilesiyle ihtiyaç sahibi aileleri de yalnız bırakmıyor.

Başkan AK Ev Ziyaretleri İçin Bağlum'da
Başkan Ak, Ramazan ayı nedeniyle ilk ev ziyaretini Bağlum Hisar Mahallesi’nde oturan Damar ailesine yaptı. Ziyarete AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan da eşlik ederken, aileye gıda yardımında bulunuldu. Geçtiğimiz yıl büyük oğlunu akciğer kanserinden kaybeden, gelini Cevriye Damar (25), iki torunu ve beyin tümörü teşhisi konulan diğer oğlu Fahrettin Damar (22) ile birlikte oturan 59 yaşındaki Nedret Damar ile sohbet eden ve çocuklara oyuncak hediye eden Başkan Ak, “Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Benden bir isteğiniz var mı?” diye sordu. Nedret Damar ise, “Başkanım geçen yıl büyük oğlumu kaybettiğimde acılı günümüzde bizi yalnız bırakmadınız. Bu yıl da yine ziyaretimize gelerek mutlu ettiniz. Allah sizden razı olsun” dedi.

BAŞKANDAN TEKERLEKLİ SANDALYE MÜJDESİ

Mustafa Ak, daha sonra Zafer Çoktan ile birlikte yine aynı mahallede oturan Nurettin-Hatice Çakmak çiftinin misafiri oldu. Epilepsi hastası ve yürüme engelli Merve Nur (16) ile zihinsel engelli Eren (9) adlı iki çocuğu bulunan çifti ziyaret eden Ak, aileye gıda yardımında bulundu. Ak, çocuklara satranç ve kızmabirader oyun seti ile yazı tahtası da hediye ederken, Eren yazı tahtasında adını yazarak Başkan Ak’a teşekkür etti. Merve Nur’un tekerlekli sandalye isteği üzerine Belediye Başkanı Ak, ertesi gün tekerlekli sandalyenin teslim edileceği müjdesini verdi. Çakmak ailesi, desteğinden ötürü Ak’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA