Tekirdağlı Vekillerden Teröre Tepki

Tekirdağlı milletvekillileri, İstanbul’da yapılan terör saldırısının ardından başsağlığı mesajı yayımlayarak, terörü lanetledi.

Tekirdağlı Vekillerden Teröre Tepki
Bu sabah saatlerinde, İstanbul Beyazıt Karakolu ile Vezneciler Otobüs Durağı arasında güvenlik ekiplerine yönelik terör saldırısı gerçekleşti. Teröristlerce yapılan saldırıda 7 polis şehit oldu, 5 vatandaş da hayatını kaybetti, 36 kişi ise yaralandı. Saldırının ardından Tekirdağ milletvekillileri sosyal medya hesaplarında başsağlığı mesajı yayımlayarak, terörü lanetledi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İstanbul’da Beyazıt Karakolu ile Vezneciler otobüs durağı arasında polisimize yönelik hain bombalı saldırıda şehit olan 7 polisimize ve hayatını kaybeden 5 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ise “İstanbul’daki menfur bombalı saldırıda şehit olan 7 polisimize ve hayatını kaybeden 5 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” paylaşımında bulunarak üzüntüsünü dile getirdi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İstanbul’da düzenlenen hain saldırıda hayatını kaybeden polislerimize, vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dileriz. Milletimizin başı sağ olsun” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabından teröre lanet yağdıran CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ise, “İstanbul’da alçak terör saldırısı. 7’si polis, toplamda 12 vatandaşımızı kaybettik. 36 yaralımız var. Teröre lanet olsun” diye paylaşımda bulundu.
Kaynak: İHA