Aydın Eğitiminde Ramazan Bereketi

Bozdoğan İmam Hatip Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nuri Topaloğlu ve Dernek Başkan Başkan Yardımcısı Kemal Bozoğlu, Bozdoğanlı hayırsever Bahattin Çırpanlı ve eşi Gülten Çırpanlı’nın yaptırdıkları 24 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni Milli Eğitim Bakanlığına devretti.

Aydın Eğitiminde Ramazan Bereketi
Vali Erol Ayyıldız’ın makamında düzenlenen protokol törenine İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Bozdoğan İmam Hatip Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sayın Nuri Topaloğlu ve Dernek Başkan Yardımcısı Sayın Kemal Bozoğlu katıldı.

Protokol töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, “Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak kullanılması kaydıyla Bozdoğanda 24 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesinin yapıldığını ve en kısa zamanda eğitim-öğretim hizmetine açılacağını, bu hayırlı işe vesile olan Bozdoğan İmam Hatip Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sayın Nuri Topaloğlu ve Dernek Başkan Başkan Yardımcısı Sayın Kemal Bozoğlu, Bozdoğanlı hayırsever Sayın Bahattin Çırpanlı ve eşi Gülten Çırpanlıya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Erol Ayyıldız da, "Valiliğimiz adına Bozdoğan İmam Hatip Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sayın Nuri Topaloğlu ve Dernek Başkan Yardımcısı Sayın Kemal Bozoğlu, Bozdoğanlı hayırsever Sayın Bahattin Çırpanlı ve eşi Gülten Çırpanlıya çok teşekkür ediyorum” dedi.

53 YIL SONRA HAYALİNE KAVUŞTU

Bozdoğan İmam Hatip Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sayın Nuri Topaloğlu, yaptığı konuşmada Bozdoğanda İmam Hatip Okulu olmadığı için İzmir’de okumak zorunda olduğunu ve 53 yıl sonra ilçesinde İmam Hatip Okulu yapılmasına vesile olduğunu ifade ederek, “İnşallah neticesi güzel olur" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA