Ninova Park Dünyaca Ünlü Markayı Bünyesine Kattı

Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ninova Park, dünyanın en büyük kahve dükkanları zincirlerinden olan Sturbucks’ı bünyesine kattı.

Ninova Park Dünyaca Ünlü Markayı Bünyesine Kattı
Açıldığı günden bugüne Diyarbakırlı vatandaşların en çok tercih ettiği alışveriş merkezlerinin başında gelen Ninova Park, büyüyerek halka hizmet etmeye devam ediyor. Oluşturduğu istihdam sayesinde Diyarbakırlılara istihdam imkanı oluşturan Ninova Park AVM, bünyesine dünyaca ünlü bir markayı daha kattı. Ünlü kahve dükkanları zinciri Strurbucks, Ninova Park AVM’de hizmet vermeye başladı.

Konu ile ilgili bilgi veren Ninova Park AVM Genel Müdürü Salih Erdoğan, önemli bir markayı daha bünyelerine katmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Dünyaca ünlü kahve dükkanları zinciri Sturbucks’ın AVM’lerinde Diyarbakırlılara hizmet vermeye başladığını belirten Erdoğan, “Bünyemize yeni kattığımız kahve dükkanı zinciri ile önemli markaları Diyarbakırlılarla buluşturmaya devam ediyoruz. Alışveriş merkezimizde doluluk oranı yüzde 98’lere ulaştı. Bünyemize kattığımız markayla birlikte Diyarbakırlılara hizmet etmeye devam edeceğiz. Öte yandan Ramazan ayında halkımıza çeşitli sürprizler yapmaya devam edeceğiz. Kampanyalarımız devam ediyor. Hayata geçirdiğimiz her şeyde önce Diyarbakır diyerek hareket ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA