Silvan'da Tader'den Ramazan Yardımı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde faaliyet gösteren Tayuzak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TADER), ilçede ekonomik durumu elverişli olmayan ailelere Ramazan ayı dolayısıyla içinde çeşitli gıda malzemelerinin bulunduğu yardım kolisini ulaştırdı.

Silvan'da Tader'den Ramazan Yardımı
Açıklamalarda bulunan TADER Başkanı Mehmet Turgut Tayuzak amaçlarının Silvan’da yardıma muhtaç ailelere ulaşarak, bir nebze de olsa onlara yaşamsal yardımlarda bulunmak olduğunu söyledi.

Tayuzak, "Yardım ve desteklerimizi gücümüz oranında yapmaya devam edeceğiz. İnsanlarımızın hayır duaları bizler için yeterlidir. İnsanlar yalnızca ekmek ve suyla yaşamaz, sevgi ve umutta olması lazım. İnsan ekmekle ve suyla beslenir, ama sevgiyle ve umutla yaşar. İnsanlarımızı seviyoruz ve geleceğe umutla bakıyoruz, bizler sadece çalışmıyoruz mücadele veriyoruz, yaşama karşı mücadelemizde bizle olan tüm üyelerimiz ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Yoksulluk kader değil, yoksulluk terk edilmektir, biz bu Ramazan’da yılın tüm günlerinde olduğu gibi kimseyi terk etmedik hep beraberiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA