'Masa Başında Oturmayacağım' Diyen Kars Valisi İlk Gününde Sahaya İndi

Kars’ta göreve başladı ilk gün düzenlediği basın toplantısında ‘Masa Başında Oturmayacağım’ diyen Vali Rahmi Doğan, sözünün arkasında durdu.

'Masa Başında Oturmayacağım' Diyen Kars Valisi İlk Gününde Sahaya İndi
Kars Valisi Rahmi Doğan, Osmanlı Mahallesi’nde bulunan Ebu’l Hasan Harakani Hazretleri Külliyesi ve tarihi Muradiye Hamamı’nda bir takım incelemelerde bulundu.

Beraberindeki Özel İdare Genel Sekreteri Erdinç Dolu ve SERKA Genel Sekreteri Hüsnü Kapu ile birlikte Osmanlı Mahallesi’ne gelen Vali Rahmi Doğan, önce Ebu’l Hasan Harakani Hazretleri Külliyesi’nde devam eden çevre düzenleme ve Tarihi Dokunun Korunması Projesi kapsamında yapılan çalışmalar ve uygulanmakta olan projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali Doğan, yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını istedi.

Daha sonra Kars Kalesi altında bulunan ve Tarihi Taş Köprü’nün yanındaki Muradiye Hamamı’na gelen Doğan, Muradiye Hamamı’nda yapılan çalışmaları yerinde gördü. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu ve SERKA Genel Sekreteri Hüsnü Kapu’dan proje ile ilgili bilgiler alan Doğan, bölgede bulunan Tevfik Paşa Konağı ile tarihi Kars Evlerini de yerinde gördü.

Kars Valisi Rahmi Doğan, yaptığı incelemelerin ardından bölgede bulunan vatandaşlar bir araya gelerek sohbet etti. Bir süre bölgede kalan Doğan, beraberindekilerle birlikte bölgeden ayrıldı.

Göreve geldiğinde yaptığı açıklamada ‘Masa başında oturmayacağı’, ‘Halkın arasında olacağım’ diyen Vali Rahmi Doğan, böylece masa başında oturmayacağının sinyalini de verdi.
Kaynak: İHA