Cenazesine Gidiyorlardı, Beraber Toprağa Verildiler

Çorum’un Alaca ilçesinde feci kazada hayatını kaybeden 1’i çocuk 6 kişi, cenazesine gittikleri Murat Dilmen’le birlikte toprağa verildi.

Cenazesine Gidiyorlardı, Beraber Toprağa Verildiler
Ankara’dan Çorum’un Alaca ilçesine kayınpederi Murat Dilmen’in cenazesine katılmak için gelen İdris Doğan ve ailesinin içerisinde bulunduğu 05 RD 370 plakalı otomobil, emniyet müdürlüğü kavşağında Alaca’dan Çorum istikametine seyir halinde olan Kamil Okur 06 AJ 797 yönetimindeki kavun yüklü TIR ile çarpışmıştı.

Korkunç kazada sürücü Doğan ile eşi Songül (40), çocukları Yusuf (2) ve Aydın Doğan (19) ile yakın akrabaları Güllü Yıldız (50) ve Orhan Dilmen (34) hayatını kaybetmişti. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazesi Alaca Devlet Hastanesi morgundan alınarak Alaca Belediyesine ait cenaze aracı ile ilçeye bağlı Büyükdona köyüne götürüldü.

ANNESİ İLE AYNI TABUTA KONULDU

Kazada yaşamını yitiren 2 yaşındaki Yusuf Doğan’ın cenazesi, annesi Songül Doğan ile aynı tabuta konuldu.

Murat Dilmen ile kazada yaşamını yitiren 6 kişi için öğle namazını müteakip Büyükdona Şehit Ercüment Köse İlkokulu bahçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftüsü İhsan Caner tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Murat Dilmen ve kazada hayatını kaybeden 6 kişi toprağa verildi.

Kaynak: İHA