Başarılı Sporcular Onuruna Yemek Verildi

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, 2015-2016 sezonunda çeşitli branşlarda başarılı olan sporcular onuruna iftar yemeği verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gençlik Merkezinde verilen iftara Vali Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, vali yardımcıları Cüneyt Epcim ve Bekir Abacı, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Demiray Demirci, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Gençlik Hizmetleri Müdürü Reşit Güldal, sporcular ve antrenörler katıldı.

Hakkari gibi imkanları kısıtlı olan bir ilde bu şekilde spor disiplini ve ahlakı içinde çalışarak birçok dalda başarıların elde edilebileceğini vurgulayan Toprak, şunları kaydetti:

'Nice sporcuların her türlü imkanlar önlerine serildiği halde hiçbir dalda başarılı olamadıklarına da şahidiz. Demek ki sadece imkanla, destekle, malzeme ile spor tesisi ile bu işler olmuyor. Hepsinden önemlisi sporcularımızın spor ahlakı ve spor disiplinidir. Bunları da eminim ki size öğretmenleriniz, hocalarınız, antrenörleriniz üst derecede vermektedir. Zaten öyle olmasaydı bu başarılara bugün hep beraber gururlanmazdık. Elimdeki rakamlara göre Türkiye derecesi yapan 38 sporcumuz var. Bu da çok güzel bir rakam. Birçok dalda başarılı oldunuz. Hepiniz tekrar gözlerinden öpüyorum, tebrik ediyorum sizleri. İnşallah bundan sonra bunu burada bırakmayıp daha da artırarak, geliştirerek daha üst dereceler almak için çalışmalarımıza aynı hızla devam edeceğiz.'

Çeşitli branşlarda başarılı olan sporculara ödülleri verildi.

Kaynak: AA