Karadeniz Rüzgarı Armada'da Esti

Her yıl olduğu gibi bu yıl da en ünlü isimleri ağırlayacak olan Armada Jolly Joker Yaz Konserleri, Resul Dindar konseri ile başladı.

Karadeniz Rüzgarı Armada'da Esti
Karadeniz şarkıları deyince akla gelen ilk isim olan Resul Dindar, geçtiğimiz hafta sonu Armada’da Ankaralı sevenleriyle buluştu. Konser için özenle hazırladığı repertuvarı ve farklı tarzlarda söylediği şarkılarıyla sevenlerini coşturan Dindar’ın yaklaşık iki saat süren konserinde seyirciler Karadeniz’in hareketli şarkılarına eşlik ederek, gece boyunca horon tepti. Ankaralı sevenlerini de unutmayan Dindar, “Ankara’nın Bağlarını” söyleyerek sevenlerine hediye etti. Konserde “Nayino”, “Hoşgeldin”, “Sevdaluk”, “Ah Bu Hayat Çekilmez” gibi şarkıları seslendiren Resul Dindar, bitmeyen enerjisi ve mütevazılığı ile Ankaralı hayranlarının gönüllerini bir kez daha fethetti.

Armada Jolly Joker Yaz Konserleri, 18 Haziran 2016 Cumartesi günü Cem Adrian, 25 Haziran 2016 Cumartesi günü Buray, 16 Temmuz 2016 Cumartesi günü Ceylan Ertem, 23 Temmuz 2016 Cumartesi Duman ve 30 Temmuz 2016 Cumartesi Koray Avcı ile devam edecek.
Kaynak: İHA