Halay Çeken De Kaza Yapan Da MOBESE Kameralarında

Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne ait kent merkezindeki MOBESE kameralarına trafik kazalarının yanı sıra yolda halay çeken bir grup, aracını durdurup oyun oynayan çift ile yaya geçidini kullanan bir sokak köpeğinin görüntüleri kaydedildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne ait kent merkezindeki Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca, trafik kazalarının yanı sıra yolda halay çeken bir grup, aracını durdurup oyun oynayan çift ile yaya geçidini kullanan bir sokak köpeğinin görüntüleri kaydedildi.

Kent merkezindeki MOBESE kameralarına, Hoşnudiye Mahallesi'nde bir eğlence merkezinden çıkan grubun yol ortasında oyun oynaması, İsmet İnönü Caddesi'nde aracını park ederek müzik eşliğinde oyun oynayan bir erkek ve kadının görüntüleri ile Porsuk Çayı üzerinde bulunan köprüde bir kişinin rahatsızlanarak bayılması yansıdı.

Kameralar, Alanönü Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'nda yolun karşısına geçmek isteyen bir kişiye otomobilin çarpması, Eskibağlar Mahallesi Üniversite Bulvarı'nda tramvayla kamyonetin çarpışmasını da kaydetti.

Öte yandan görüntülerde, Vişnelik Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda bir sokak köpeğinin, araçların durması ile birlikte yaya geçinden geçmesi, polis ekiplerinin MOBESE kameralarından tespit ettiği ve üzerinde silah bulunan bir kişinin yakalanma anı da yer aldı.
Kaynak: AA