Başkan Çelikcan İftar Sofrasına Konuk Oldu

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Dervişler Mahallesi’nde ikamet eden Yılmaz ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.

Başkan Çelikcan İftar Sofrasına Konuk Oldu
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldırım ile birlikte Yüreğir İlçesi Dervişler Mahallesi’nde ikamet eden Fatma ve İsmail Yılmaz çiftinin iftar sofrasına konuk oldu. Yılmaz ailesinin evine gelişinde mahalleliler tarafından ilgiyle karşılan Başkan Çelikcan vatandaşlarla sohbet etti.

Eşi Mehtap Çelikcan’ın da katıldığı iftar yemeğinde Yılmaz ailesi ile sohbet eden Başkan Çelikcan, "Ramazan ayı insanları birbirine yakınlaştıran, paylaşma duygularını artıran çok bereketli bir ay. Vatandaşlarımızla birlikte iftar açmanın bambaşka bir huzur var” diye konuştu.

"Ramazanın kaynaştırıcı, paylaştırıcı ve birleştirici ikliminde vatandaşlarımızla olmak en büyük mutluluğumuz" diyen Çelikcan, “Bu Ramazanın ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik, barış, kardeşlik ve mutluluk getirsin. Bereketinden ve mafiretinden nasiplendiğimiz bir Ramazan ayı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Çelikcan’ın kendilerini ziyaret etmesinden ve iftarı birlikte açmaktan mutluluk duyduğunu belirten Yılmaz ailesi “Yüreğir Belediye Başkanımız ve eşlerine, AK Parti Yüreğir İlçe Kadın Başkanlığına teşekkür ediyoruz” dediler.
Kaynak: İHA