Mahalle İftarında Konak Müjdesi

Mamak Belediyesi’nin dört yıldır uyguladığı ‘Mahallede İftar Var’ etkinliği, bu yıl da binlerce vatandaşın katılımıyla devam ediyor.

Mahalle İftarında Konak Müjdesi
Özlenen eski ramazanların ruhuna uygun mahallede birbirini tanıyan tanımayan herkesin bir araya gelerek beraber iftar yaptıkları "Mahallede İftar Var" programının ikincisi Gökçeyurt ve Lalahan mahallelerinde yapıldı. İftar programlarında Mamaklı vatandaşları yalnız bırakmayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilk olarak Gökçeyurt Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu dile getiren Akgül, mahalle sakinlerine bir de müjde verdi. Akgül, “Gökçeyurt Mahallemize bir konak sözümüz vardı ve şu anda projeleri hazırlanıyor. En kısa sürede ihale aşaması tamamlayarak konağımızın inşaatına başlayacağız” dedi.

Gökçeyurt’taki iftarın ardından Lalahan’a geçen Akgül, iftar programına katılan vatandaşlara teşekkür ederek, “Kardeşlik ruhunun ve paylaşmanın güzelliğini bu sofralarda hep beraber yaşıyoruz. Sizler bu sofraları doldurmazsanız bizler bu güzelliği yaşayamayız. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Akgül’e mahalle iftarlarında AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer de eşlik etti.
Kaynak: İHA