Başkan Uysal'dan Spor Okullarına Davet

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, çocuklar ve yetişkinleri yaz spor okullarına davet etti.

Başkan Uysal'dan Spor Okullarına Davet
Muratpaşa Belediyesi’nin ücretsiz spor programlarından yararlanan çocuklar ve ev kadınları, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret etti. Başkan Uysal, ders zili çalarak, tüm Muratpaşalı çocuklarla, yetişkinleri, ücretsiz yaz spor okullarına katılmaya davet etti. Muratpaşa Belediyesi’nce; 4-15 yaş grubu çocuklar için 15, yetişkinler içinde 5 branşta, yaz spor okulu düzenliyor. Yaz spor okullarına kayıtlar 30 Haziran 2016 tarihinde bitecek.

HER YAŞ GRUBUNA SPOR

Sağlıklı yaşam ve yaşam kalitesini artırmak için her yaş grubuna spor olanağı sunduklarını belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Muratpaşa’da yaşayan vatandaşlarımızın spor ve sanatla uğraşmalarını istiyoruz. Ülkemizde, kanser, şeker ve tansiyon gibi hastalıklarda artış gözleniyor. Bu hastalıkları yenmek için komşularımı spora davet ediyorum” dedi.

Muratpaşa Belediyesi Yaz Spor Okulları, 20 Haziran’da başlayıp 9 Eylül tarihinde sona erecek.

KAYIT NOKTALARI

Yaz Spor Okullarına kayıtlar; Hizmet Binası, Mustafa Çetin Kaya, Uğur Mumcu ve Konuksever Stadları, Çağlayan, Süleyman Evcilmen, Güzeloba İlk-Orta ve Dilşad Refizade İlkokulu Spor Salonları, Çağlayan, Astur, 75. Yıl, Oyak ve Sanayi Spor Tesisleri ile Süleyman Erol Yüzme Havuzu’nda yapılıyor.
Kaynak: İHA