Cizre MYO

Şırnak Üniversitesi Cizre Meslek Yüksekokulu (MYO) yedinci dönemde mezun olacak 140 öğrenci için kep atma ve mezuniyet töreni düzenledi.

Törene, Cizre Meslek Yüksekokulu Müdürü Vedat Sönmez, TSO Başkanı Süleyman Çağlı, ESO Başkanı Hafzullah Memduhoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlit Gayirinal, iş adamları, öğrenci aileleri, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Okul Müdürü Vedat Sönmez, öğrencileri mezun etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Sönmez, MYO'nun 385 öğrenci ile eğitim faaliyetlerine devam ettiğini belirterek, 'Meslek Yüksekokulumuzda halen bilgisayar programcılığı, çocuk gelişimi ve eğitim, muhasebe ve vergi uygulamaları olmak üzere üç bölüm öğretime devam etmektedir. Bugün okulumuzda eğitim gören 385 öğrenciden 140 öğrenciyi mezun etmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.'' dedi.

Mezun olan öğrencilere diplomaları TSO Başkanı Süleyman Çağlı, ESO Başkanı Hafzullah Memduhoğlu ve Cizre ve Silopi MYO öğretim görevlileri tarafından takdim edildi.

Çektirilen hatıra fotoğrafının ardından öğrenciler keplerini havaya fırlattı, aileler de çocuklarının mezuniyet coşkusuna ortak oldu.

Tören, okul bahçesinde verilen ikramla son buldu.

Kaynak: AA