Başkan Üzülmez'den Mahalle Turu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ramazan öncesi mahallelere yaptığı ziyaretlerle halkla iç içe olmaya devam ediyor.

Başkan Üzülmez'den Mahalle Turu
Bulduğu her fırsatta vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm sürecini başlatan Başkan Üzülmez, mahalle sakinleri ile temaslarına İstasyon mahallesinde yaptığı ziyaretlerle devam etti.

İyi günde de kötü günde de ilçe halkının yanında olan Başkan Üzülmez, ilk olarak trafik kazasında hayatını kaybeden anne kızın cenazesine katıldı.

Taziyede bulunan Başkan Üzülmez daha sonra İstasyon mahallesinde iş yeri açılışına katıldı.

İşletmeciliğini Metin ve Yalçın Güncan kardeşlerin yapacağı Güncanlar Piliç Et ve Tavuk’un açılış kurdelesini Başkan Üzülmez, “Hayırlı ve bereketli kazançlar” dilekleri eşliğinde kesti.

İstasyon mahallesindeki turunda Başkan Üzülmez’e, Mahalle Muhtarı Şerif Tezcan, meclis üyeleri Kemal Timur, Faruk Sarman, Muhtarlık İşleri Koordinatörü Şemistan Subaşı, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri ve mahalle temsilcileri de eşlik etti. Açılış sonrası cadde esnafını ziyaret eden ve hatır soran Başkan Üzülmez çay ocağında mahalle esnafı ve vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Başkan Üzülmez ve beraberindekiler daha sonra Salı günleri İstasyon Mahallesi’nde kurulan semt pazarında pazarcı esnafıyla biraraya geldi. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Üzülmez pazar alış verişine çıkan hemşehrileriyle de sohbet etti. Başkan Üzülmez’i pazarda görmekten mutlu olduklarını belirten pazarcı esnafına, “Her zaman sizlerin yanınızdayım” diyen başkan tezgahları tek tek dolaştı.

Mahalle turunda yaşlı ve hastaları da ihmal etmeyen Başkan Üzülmez, Aykut Çetinbaş’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Geçirdiği rahatsızlık sonrası evinde nekahat dönemini geçiren Çetinbaş’ı ziyaret eden Başkan üzülmez, hastalığının durumu hakkında bilgi aldı. Acil şifa dileğinde bulunduğu Çetinbaş’tan moralini yüksek tutmasını da isteyen Başkan Üzülmez, ihtiyaç duyduğu konularda destek olmaya hazır olduğunu da hatırlattı.

Esnaf ve vatandaşa ziyaretlerde bulunan Başkan Üzülmez’in yoğun programı, Fatih Sultan Mehmet mahallesi Moda sokak üzerinde yaptığı üst yapı incelemeleriyle devam etti.
Kaynak: İHA