AK Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Emekliler Derneği Yönetimi İle Bir Araya Geldi

AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, emeklilere yönelik konut projesinde Erzurum için gece gündüz çalıştığını ifade etti.

AK Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Emekliler Derneği Yönetimi İle Bir Araya Geldi
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun emeklilere yönelik olarak açıkladığı konut projesinde Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Başkanlığı yönetimi geçtiğimiz ay Ankara’da siyasiler başta olmak üzere, TOKİ yetkilileri ile bir araya gelerek, projenin hızlandırılması noktasında adımlar atmıştı. Başkan Ahmet Degen ve yönetiminin büyük uğraşları sonucunda emeklilere konuk projesinde sevindiren gelişmeler yaşanıyor. AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Erzurum’daki ziyaretler kapsamında Türkiye emekliler derneği Erzurum Şube Başkanlığını da ziyaret etti. Başkan Ahmet Degen ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Ilıcalı, Erzurum ve emekliler için güzel mesajlar verdi.

Dernek yönetiminden bilgilen alan Milletvekili Ilıcalı, projenin yakından takipçiliğini yaptığını ifade ederek, “İlin problemlerini çözme noktasında meclisimizde yoğun bir çaba harcıyoruz. Ayrıca TOKİ yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerde Erzurum’da da konuk projesinin startını verecekler. bu ilimiz açısından çok önemli bir gelişme. Emeklilerimizin de bu projeden yüzlerini güldüreceğiz.“ dedi.

Kaynak: İHA