Aydın Ticaret Borsası Kariyer Günlerinde Yerini Aldı

Aydın Ticaret Borsası, Aydın’da düzenlenen 5. İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı ile Kariyer Günleri’nde hazırladığı standıyla yerini aldı.

Aydın Ticaret Borsası Kariyer Günlerinde Yerini Aldı
Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aydın Ticaret Odası, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ve Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği işbirliğiyle düzenlenerek, birçok kamu ve özel kurumların stantlarıyla yer aldığı, Aydın 5. İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı ile Kariyer Günleri açılışı gerçekleşti. Açılışa Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ülgen ve Genel Sekreter Çimen Mutlu katıldı.

Aydın Ticaret Borsası’nın standını Vali Yardımcısı Bahri Tiryaki, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, Ak Parti İl Başkanı Av. Ömer Özmen, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi ziyarette bulundu.

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, yaptığı açıklamada; “Fuarda işveren ile iş arayanların bir araya getirilmesi hedeflenmektedir. Fuarı ziyaret eden özellikle Üniversite öğrencileri ve yeni mezunlara, iş arama becerileri, iş görüşmesi teknikleri ile staj ve kurs gibi konularda da bilgiler verilecektir” diye konuştu.

Kaynak: İHA