AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Özer Açıklaması

'AK Parti teşkilatları olarak her zaman, her koşulda milletimize durmadan aralıksız şekilde hizmet edeceğimizi deklare ediyoruz'.

AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer, 'AK Parti teşkilatları olarak her zaman, her koşulda milletimize durmadan aralıksız şekilde hizmet edeceğimizi deklare ediyoruz' dedi.

Özer, parti binasında yaptığı açıklamada, hizmet düsturu ile buldukları her fırsatta vatandaşlarla birlikte olmaya gayret ettiklerini söyledi.

Yeni hükümetin aldığı güven oyundan sonra icraatlarına başladığını aktaran Özer, 'Ülkemizin bu aşamada kaybedecek bir saniyesi bile yoktur. Çanakkale özelinde parti grubumuzda yine grup başkan vekilliği görevlerinden biri Milletvekilimiz Bülent Turan'a verildi. Bu dönem yine Çanakkale'miz Ankara'da güçlü şekilde temsil edilecektir. Gerek Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan, gerek Milletvekilimiz Ayhan Gider her anlamda Çanakkale'mizi başarılı bir şekilde temsil etmeye devam edeceklerdir.' dedi.

Özer, yeni Başbakanın ve hükümetin ülkeye hayırlı olmasını dileyerek şöyle devam etti:

'Bir önceki Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na bu kutlu yürüyüşe kattığı hizmetlerden dolayı şahsına tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz. AK Parti teşkilatları olarak her zaman, her koşulda milletimize durmadan aralıksız şekilde hizmet edeceğimizi buradan deklare ediyoruz.'

Basın açıklamasının ardından vatandaşlara lokum dağıtıldı.
Kaynak: AA