Burhaniye'de Ceyda Hanımın Bayrak Sevgisi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ceyda Çeltik’in bayrak sevgisi evinin duvarlarına da yansıdı. Pelitköy Mahallesindeki evinin dışını bayrak renginde boyatan Çeltik, duvarlara 8 tane ay yıldız çizdirdi.

Burhaniye'de Ceyda Hanımın Bayrak Sevgisi
İlçeye 9 kilometre uzaklıktaki Pelitköy Mahallesinde oturan Ceyda Çeltik’in bayrak sevgisi görülmeye değer. Ebe Vildan İlter Caddesindeki iki katlı evinin dışını bayrak rengine boyatan 2 çocuk annesi Ceyda Çeltik, duvarlarına 8 adet ay yıldız çizdirdi. Çeltik’in evi gören herkesin dikkatini çekiyor. Tişörtünde de Atatürk resmi taşıyan Ceyda Çeltik, ”Atatürk ve bayrağımızın hastasıyım. Binamız içinde bir karar aldık. Bu şekilde boyamak istedik. Ustalarımızla görüştük. Ne yapabiliriz. Nasıl yapabiliriz diye. Bende yardımcı oldum. Bu şekilde binamızı boyadık. Hayalimi gerçekleştirdim. Ne mutlu bana. Ne mutlu türküm diyene. Şimdi gelip geçenler arayıp çok beğendiklerini söylüyorlar. Biz çok mutlu oluyoruz. Yani gurur duyuyoruz. Herkese teşekkür ederiz. Arayanlar için. İlgileri için teşekkür ederiz” dedi.

Kızı Irmak Fatma Kasım’da,” Bu evi boyarken benim de katkım oldu. Bende yardım ettim. Annem, ağabeyim, ben Ahmet ustamız hep birlikte yaptık. Çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte bu evde oturmaktan mutluyuz. Teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA