Pursaklar'da Dedeler Ve Neneler İkinci Baharı'na Koşacak

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Spor sağlıktır diyoruz. Pazar günü hep birlikte Özgürlük Parkımızda buluşup bu güzelliği yaşayacağız" dedi.

Pursaklar'da Dedeler Ve Neneler İkinci Baharı'na Koşacak
Pursaklar Belediyesi tarafından 2’ncisi düzenlenecek olan Bahar Şenliği 29 Mayıs’ta başlıyor.

Pursaklar Beldiyesi’nin ’10’uncu Dedeler ve Neneler 2’inci Bahar Koşusu ve Yağlı Güreş’ spor müsabakasını içeren Bahar Şenlikleri 29 Mayıs Pazar günü yapılacak. İlk önce deler ve neneler ikinci bahara koşacak daha sonra ise pehlivanlar er meydanına çıkacak. Her yıl yapılan Dedeler ve Neneler 2’nci Bahar Koşusu’na bu sene bin 500’ün üzerinde başvuru yapıldı. Dede ve neneler ikinci bahar koşusu kapsamında kaplıca tatili, Bursa gezisi ve sürpriz hediyeler kazanacak. Koşunun ardından Ayyıldız Mahallesi Özgürlük Parkı’nda er meydanına çıkacak olan pehlivanlar, ata sporu güreşle bahar şenliğini kutlayacak.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “29 Mayıs’ta tüm Ankaralıları etkinliğimize bekliyoruz. Spor sağlıktır diyoruz. Pazar günü hep birlikte Özgürlük Parkımızda buluşup bu güzelliği yaşayacağız” diye konuştu.

Bahar Şenliği 29 Mayıs Pazar günü saat 10.00’da Osman Bey Caddesi’nde başlayıp Ayyıldız Mahallesi Özgürlük Parkı’nda devam edecek.
Kaynak: İHA