Marmaraereğlisi'nden Kısa Kısa

Marmaraereğlisi ilçesinde sahnelenen ''Sherley'' isimli tiyatro oyunu ilgi gördü.

Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen tek kişilik oyunda, Sumru Yavrucuk sahne aldı.

Tiyatroseverler tarafından büyük bir ilgi ile izlenen oyunun sonunda Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Yavrucuk'a çiçek takdim etti.

Başkan Uyan, ilçede daha çok sosyal içerikli faaliyetin yapılması için gayret gösterdiklerini belirterek, 'İlçemizde Büyükşehir Belediyesi'nin de katkılarıyla birçok sosyal faaliyete imza atıyoruz. Bu tiyatro da onlardan biri. Ancak, halkımızdan çok daha fazla talep alıyoruz. Daha çok sosyal faaliyet yapmak için, ekiplerimiz ile birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz'' dedi.

- Marmaraereğlisi'nde kapalı pazar

Marmaraereğlisi Belediyesi, Yeniçiftlik Mahallesi'nde yeni kapalı pazar yeri yapımı için çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı İbrahim Uyan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güzel bir pazar yeri yapmak için başlattıkları çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Yeniçiftlik Mahallesi'nin büyükşehirler yasası sonrası belde belediyesi konumundan çıkarak Marmaraereğlisi'nin bir mahallesi haline geldiğini ifade eden Uyan, burada ciddi anlamda yatırım yaptıklarını dile getirdi.

Uyan açıklamasında şunları kaydetti:

''Sahil bölgesi olana Yeniçiftlik Mahallemizde halkımıza yakışır bir pazar yeri yapmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha önceden, yol kenarına açılan pazar tezgahları hem halkın yay olarak ulaşımını, hem de araçların ulaşımını engelliyordu. Ama şimdi, yeni pazar yerimizin inşaatı tamamlanınca çok güzel bir yapıya sahip olacağız. Burada, sadece pazarcı tezgahları olmayacak. Otopark, kafeterya, dinlenme alanı, yürüyüş bandı ve çocuklar için oyun parkı da yapıyoruz.''

- SGK Çorlu Merkez Müdürü Yılmaz'dan, Uyan'a ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Çorlu Merkez Müdürü Zeynep Yılmaz, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Uyan, SGK'nın yeni bir yapılanma içerisinde olduğunu belirtirken, herkesin yeni oluşuma alışmaya çalıştığını ifade etti.

Yaptıkları çalışmalar hakkında Yılmaz'a bilgiler de aktarak Uyan, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Tütüncü'nün de hazır bulunduğu ziyarette, SGK Müdürü Yılmaz yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA