Erkan Temel Lisesi Öğrencilerinin Mezuniyet Coşkusu

Erkan Temel Lisesi son sınıf öğrencileri, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının sonuna gelinirken, rüya gibi bir törenle mezuniyet sevinci yaşadı.

Erkan Temel Lisesi Öğrencilerinin Mezuniyet Coşkusu
Beyaz Saray Tesisleri’nde gerçekleşen mezuniyet törenine, Erkan Temel Lisesi Müdürü Atilla Evren, öğretmenler, aileler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Erkan Temel Lisesi Müdürü Atilla Evren, öğrencilerin, mezun olmanın haklı gururunu yaşadığını belirterek, “Sevgili gençler, başarılı çalışmalarınızın devamını bundan sonraki yaşamınızda da sürdürmenizi bekliyoruz. Ulu Önder Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş medeniyete ulaşmak için tek ihtiyacımızın çalışmak ve üretmek olduğunu asla unutmayınız” dedi.

Daha sonra tören, mezun olan öğrencilerin geleneksel tören yürüyüşü ve başarı belgelerinin verilmesiyle devam etti. Hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı’nı söyleyen öğrenciler, marşın sonunda keplerini havaya atarak, mezuniyet coşkusunu yaşadı.

Gece geç saatlere kadar devam eden mezuniyet programında öğrenciler, aileleri ve öğretmenleriyle birlikte doyasıya eğlendi.
Kaynak: İHA